Päivittelen taasen meijän vauvan uusia taitoja :

1. Nimi tuntuu olevan jo melko tuttu, pää kääntyy kun nimen huutaa ja parhaassa tapauksessa Nuutti alkaa tipsuttelemaan kohti huutajaa !

2. ..ja jos Nuutti ei nimen kuullessaan lähdekään tipsuttelemaan kohti huutajaa, niin viimeistään Nuutti hinaa hänen Korkeutensa paikalle silloin, kun huutaa nimeä ja taputtaa jalkoja kerran tai kaksi.

3. Rappuset. Ylöspäin rappuset sujuvat jo lähes vaikeuksitta, ja vaikkei aina onnistuisikaan, niin yritystä ei meijän Nuutilta ainakaan puutu. Aina hän yrittää uudestaan ja uudestaan kunnes on päässyt tavoitteeseensa. Alaspäin tullessa pitää kuitenkin olla todella varuillaan ettei Nuutti lennä naamalleen tai jotain vastaavaa, korkeudentaju kun tuntuu olevan vielä "hieman" hakusessa.

4. Ollaan myös huomattu, että perheenjäsenet alkavat tulla tutuiksi. Häntä vispaa vimmatusti  jos Nuutti sattuu olemaan hereillä kun äiti tulee töistä, tai joku mukuloista tulee koulusta kotti. Heti tulee hyvä mieli pitkänkin päivän jälkeen kun pieni ystävä on vastassa, ja vaikkei olisikaan, niin näkemisestäkin tulee ihan hirmu hyvä fiilis !

-> Yöt Nuutti poika nukkuu makoisasti, kun illalla on leikitty ja käyty pihalla temmeltämässä :)
   
               591155.jpg591169.jpg


Huomaa toisesta kori-kuvasta, että oikea korva pysyy pystyssä jo aika hyvin ! :)