-> Meijän Nuutti on melkeenpä aikuismaisen kokonen jo ! Aika jännää seurata ku Nuutsa kasvaa koko ajan ihan huomaamatta ja oppii kaikenlaista uutta siinä sivussa. Meijän "omppupoika" ( Nuutti tykkää vissiin omenasta; aina kun jollain on omppu kädessä ni Nuutti villiintyy täysin ) ei tosiaan oo mikään nössö niinku aluksi tuntus. Energiaa ja tahdonvoimaa riittää, eikä itsepäisyyttäkään puutu. Välillä Nuutsa ei näytä edes kuulevan mitä hänelle puhutaan, saatika sitten reagoi yhtikäs mihinkään.

-> Nuutilla on ehtymätön kiinnostus ruohomättäisiin ja savikokkareisiin. Ruohomättäille Nuutti murisee ja kouluttaa, ja ISOT savikokkareet ovat sitä parasta leikkiseuraa. Niitä voi riepotella ja kannella milloin mihinkin ja siltä Nuutin kirsukin näyttää aika ajoin.
Myöskin kuopankaivuu on oiva harrastus, Projekti Kiina edistyy päivä päivältä paremmin. Ja kun voimat ovat loppu niin sitä voidaan kaivaa sitten vaikka kyljellään maaten. :D
Äiti nauro ittes kuoliaaksi kun Nuutti alko löysäilee kuopankaivuun kanssa.. :)


->Kynsien leikkuutakin on harjoiteltu muutamaan otteeseen, noin kerran viikossa. Aluksi Nuutsa kitisee ja pyörii mutta kun joku tulee vähän rapsuttelemaan niin kyllä meijän pikkupoika siitä rauhottuu. Kynsien leikkuu sujuu siis melko nopeasti ja vaivattomasti JOS Nuutti on hyvällä tuulella ;)

                           651042.jpg