Noniin, back to the raportointi.

Nyt Nuutti on ollu kahdessa rokotuksessa; jonkun sortin kolmoisrokotuksessa, joka annettiin kahdessa osassa, ja vielä edessä on rokotus vesikauhua vastaan.

Nuutti alkaa oppimaan pikkuhiljaa että ulos mennään pissalle. Nyt hän on meinaa muutamaan otteeseen ollu ulko-/eteisenoven takana istumassa tai vinkumassa ulos. Kun ulos sitten on menty, niin kyllä meijän luulo on todistunut oikeaksi; pissahätä Nuutilla oli kummallakin kerralla.

Nuutti on taas kasvanu ihan hirveesti. Kauheeta vauhtia ! Nuutista on tullu kaiken lisäksi tullu oikeen herkkupeppu, kaikki ruoka tai juoma kelpaa.Varsinki hedelmät ja jäätelö kelpaa oikein hyvin :)

Se on nii hassua, et Nuutti kasvaa oikeestaan vaan pituutta ja (leveyttäkin hiukan ;) ) eikä niinkään sitä korkeutta niinku meillä ollaan totuttu.
Nuutti on meijän ensimmäinen pieni haukku, ensimmäinen sylihaukku ja ensimmäinen kunnolla huomionkipeä haukku. Welsh Corgi on muuten yllättävän tuntematon rotu, mitä nyt ollaan Nuuttia päästy esittelemään tutuille yms., niin on huomattu ettei suuri osa ole edes kuullut moisesta rodusta.

Mielipiteet Nuutti tuo aina esille, eikä epäröi murista tai äristä jos sille päälle sattuu. Nuutilla tuntuu myös olevan jonkun sortin piilevä kyky, kuulon sammuttaminen. Välillä ei siihen haukkuun saa kerta kaikkiaan mitään kontaktia.


                                   
                    Ei muuta voi sanoa, kun että hyvin on mennyt.
                                 
Kaikki tykkää Nuutista ja Nuutti tykkää kaikista.


                     725165.jpg

                                                    Nuutti ja rakkaimmat lelut. :)

                         725171.jpg

                                                     Uninen Nuutti-haukku <3

 
                          725172.jpg

                                                          .........